Εταιρεία

leafe Εταιρεία

leafe Προσωπικό

leafe Στόλος

adeiasma.gr

Εταιρεία
 
Πρόληψη – Εξυπηρέτηση – Συντήρηση.
 
Αυτό το τρίπτυχο αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τη βάση στην οποία, εμείς στην adeiasma.gr έχουμε στηρίξει την δραστηριότητά μας από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας.
 
Σε έναν τομέα ο οποίος επηρεάστηκε σημαντικά από τις εξελίξεις σε διάφορα επίπεδα, στην adeiasma.gr προβλέψαμε σωστά, εξελιχθήκαμε, βελτιώσαμε τις υποδομές μας και καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των πελατών μας.
 
Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, Υψηλή Ποιότητα υπηρεσιών και ισχυρή δέσμευση όλων των συντελεστών της adeiasma.gr για την προστασία του περιβάλλοντος, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε: εκκενώσεις, αποφράξεις, καθαρισμούς, αντλήσεις, βιολογικούς καθαρισμούς.
 
Η φιλοσοφία μας
 
Για εμάς στην adeiasma.gr ο σεβασμός στο περιβάλλον εκφράζεται με μια βασική αρχή: τα παράγωγα της καθημερινότητας – λύματα – των ανθρώπων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να «αποθηκευθούν» στον υπόγειο κόσμο με τρόπο που θα μολύνει το περιβάλλον ή θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
 
Για εμάς στην adeiasma.gr είναι εξίσου σημαντικό – αν όχι περισσότερο – με αυτό που φαίνεται, αυτό που δεν είναι ορατό, όπως ο υδροφόρος ορίζοντας.
 
Η δραστηριότητα
 
Συμβουλεύουμε, Προλαμβάνουμε, Σχεδιάζουμε, Ενεργούμε, Εξυπηρετούμε και Συντηρούμε με συνέπεια και υψηλή ποιότητα.
 
Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης λυμάτων, οι βόθροι ή οι στεγανοί βόθροι, τα φρεάτια, οι αποχετεύσεις ή οι αγωγοί που βρίσκονται σε οικίες, σε πολυκατοικίες, σε εργοστάσια ή ακόμη σε νοσοκομεία, σε ξενοδοχεία ή σε δημόσια κτίρια αποτελούν το πεδίο δράσης μας, όπου κι αν βρίσκεστε: από τη Γλυφάδα έως την Καλλιθέα, από την Πεντέλη έως τη Χαλκηδόνα, από το Χαϊδάρι έως τον Βύρωνα, από την Ελευσίνα έως τη Νέα Μάκρη ή την Ραφήνα καθώς και στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.
 
click2call
adeiasma-vothrou-symvoules-akatharta-nera adeiasma-vothrou-symvoules-ksyrisma-72 adeiasma-vothrou-symvoules-nera-tis-broxis-72 adeiasma-vothrou-symvoules-plyntirio-piatwn-72 adeiasma-vothrou-symvoules-syntirisi-vothrou-72 adeiasma-vothrou-symvoules-vrysi-pou-stazei-72
thirstydog
 

S5 Box