Υπηρεσίες

leafe Εκκενώσεις βόθρων

leafe Αποφράξεις

leafe Συντήρηση

leafe Πλύσιμο

leafe Αντλήσεις

ypirisies

Εκκενώσεις (άδειασμα) βόθρων
 
H adeiasma.gr αναλαμβάνει το άδειασμα του βόθρου σας, γρήγορα, καθαρά και με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Τα βυτιοφόρα είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού, οι οποίες εμποδίζουν την διάχυση δυσάρεστων οσμών κατά την εκκένωση την βόθρου.
 
Αποφράξεις
 
H adeiasma.gr αναλαμβάνει την απόφραξη του οικιακού ή του εταιρικού αποχετευτικού συστήματος με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και η εμπειρία του προσωπικού εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για αποφράξεις βόθρων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις αγωγών καθώς και για ειδικές εργασίες όπως κοπή ριζών που εμποδίζουν τη σωστή ροή.
 
Συντήρηση
 
Η σωστή πρόληψη σημαίνει σωστή συντήρηση. Εμείς στην adeiasma.gr δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδικασία και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να συντηρούν συστηματικά τόσο τους βόθρους όσο και τους αποχετευτικούς αγωγούς τους, τα αντλιοστάσια και εν γένει τις εγκαταστάσεις τους.
 
Καθαρισμός - Πλύσιμο
 
Στο πλαίσιο της σωστής συντήρησης ενός βόθρου η adeiasma.gr αναλαμβάνει το πλύσιμο των τοιχωμάτων του και τον άριστο καθαρισμό του. Με το περιοδικό πλύσιμο των τοιχωμάτων ( μέσω υδροβολής – καθαρισμού με πίεση) αποφεύγετε την κατακάθιση λάσπης στον βόθρο σας αλλά και την μείωση του όγκου του. Εκτός από τους βόθρους η adeiasma.gr αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση στεγανών βόθρων, αντλιοστασίων και βιολογικών εγκαταστάσεων, ενώ διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία στους βιολογικούς καθαρισμούς.
 
Αντλήσεις
 
Η adeiasma.gr αναλαμβάνει την άντληση υδάτων ή λυμάτων από φρεάτια, δεξαμενές, πισίνες ή πλημυρισμένα υπόγεια. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και εγγυημένη.
 
 
click2call
adeiasma-vothrou-symvoules-akatharta-nera adeiasma-vothrou-symvoules-ksyrisma-72 adeiasma-vothrou-symvoules-nera-tis-broxis-72 adeiasma-vothrou-symvoules-plyntirio-piatwn-72 adeiasma-vothrou-symvoules-syntirisi-vothrou-72 adeiasma-vothrou-symvoules-vrysi-pou-stazei-72
thirstydog
 

S5 Box